RADICAL SR1 CUP BENELUX

Radical SR1 Cup Benelux met Hendriks Motorsport Nederland 2022 ?

Zoals jullie mogelijk al voorbij hebben zien komen zijn er vanuit Hendriks Motorsport Nederland BV intenties om in te stappen in de nog op te zetten SR1 Cup van Radical Benelux.
 
Het idee is om in 2021 al een aantal wedstrijden mee te pikken en ervaring op te doen voor 2022.

  

Radical SR1 Cup Benelux
Radical SR1 Cup Benelux

De Cup

In 2022 wordt de Radical SR1 Benelux Cup opgestart. Een cup voor jonge , Gemotiveerde racers die de Karting ontgroeid zijn en ervaren racers die graag op een hoog niveau close racen. Rondetijden van minder dan 1.45 op Zandvoort zullen zeker mogelijk zijn.

Ervaring

Vanuit Hendriks Motorsport is er al een ruime ervaring met de Radical sportscars, aangezien Roy al meerdere jaren samen met Henk Thuis / Intrax Suspension Technology de radicals gerund heeft.
 
We willen dit racen aan gaan bieden als Arrive en Drive op huurbasis, ofwel als Service pakket waar de klant zelf de auto aanschaft.
Radical SR1 Cup Benelux
Radical SR1 Cup Benelux

Over de organisatie achter Radical Benelux

Vanaf nu heeft de Benelux weer een actieve Radical dealer.
De al jaren actief racende ondernemers Harm Jonker & Hans Jonker en Twan Van der Wouw hebben samen met Peter Tunissen, eigenaar van Driving-fun.com de grootste trackday organisator van Nederland de handdoek opgepakt om het merk opnieuw op de kaart te zetten.
 
Radical heeft zijn plek on track al meer dan bewezen.
Iedereen die ooit in een Radical gereden of meegereden heeft weet dat een Radical “Next Level” racing is onder andere vanwege de echte downforce die de auto’s genereren. Het doel is om samen met de UK een nieuwe SR1 cup op te starten.
 
Voor alle andere Radical bezitters staan er open wedstrijden op de planning.
Natuurlijk zullen zij als dealer ook nieuwe en gebruikte auto’s gaan leveren en klanten technisch ondersteunen, on en off track.
Radical UK heeft de laatse jaren grote stappen gemaakt op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Het bedrijf is sinds 2014 grotendeels in Duitse handen waardoor de kwaliteit met sprongen vooruit is gegaan. Duitse gründlichkeit en de Engelse raceroots gaan nu samen in een nagenoeg niet te evenaren productrange.
 
Voor meer informatie:
info@hendriksmotorsport.com
+31-77-7201701 ( Telefoon en WhatsApp )